„1 na 1 za život“ – PRILIKA DA IGRATE BASKET SA SVOJIM KOŠARKAŠKIM IDOLIMA I POMOGNETE DECI U PROCESU LEČENJA!

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa organizovanjem originalnih sportskih događaja kako bi sakupljala sredstva za pomoć pri lečenju dece i ovoga puta u novoj akciji „1 na 1 za život“ puta pruža svima šansu da se igraju basket protiv naših proslavljenih košarkaša i svojih košarkaških idola.

 

Akcija „1 na 1 za život“ održaće se u Hali Sportova Ranko Žeravica 1. decembra sa početkom od 18h a svi posetioci imaće prilike da odmere svoja košarkaška umeća sa igračima Partizana i Crvene Zvezde, Novicom Veličkovićem i Markom Kešeljem, kao i sa nekadašnjim igračima večitih rivala, Sašom Pavlovićem i Igorom Rakočevićem.

 

Svaki posetilac koji dođe 1. decembra u Halu Sportova na Novom Beogradu imaće prilike da, u zamenu za donaciju na licu mesta, odigra kratku partiju basketa od 2 poena sa nekim od četiri proslavljena košarkaša koji će učestvovati u akciji, ali u narednim danima se očekuju i nove potvrde i učešće naših drugih legendarnih reprezentativaca.

Košarkaš Crvene Zvezde, Marko Kešelj odmah je prihvatio poziv na ovu humanitarnu akciju, „Sa zadovoljstvom sam se odazvao pozivu, drago mi je da budem uključen u ovakvu sportsku priču i mislim da je ovo sjajan način animiranja javnosti i jako lepa ideja. Pozivam sve koji misle da mogu da igraju basket bolje od mene da odmerimo snage i naravno da pomognemo deci kojoj je potrebno lečenje, to je najuzvišeniji cilj od svih“

Osnivač Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ i organizator akcija pozvao je sve ljude da se uključe i pomognu u sakupljanju sredstava, „Često organizujemo akcije jer nam je cilj da uvek imamo novca u Fondu za pomoć pri lečenju dece koji smo pokrenuli i tako sačuvamo roditelje od toga da moraju da sami prave akcije, već da se mogu fokusirati samo na izlečenje svog deteta. Za to nam je naravno potrebna podrška svih ljudi, i zato pozivam sve da dođu 1. decembra u kultnu Halu Sportova da pobedimo svi „Zajedno za život“

Prikupljena sredstva biće usmerena ovoj organizaciji koja već više od godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice. Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

Leave your comment