DONIRALI SMO SREDSTVA ZA TERAPIJE I REHABILITACIJE U INOSTRANSTVU ZA KONSTANTINA JANKOVICA!

HVALA SVIM DONATORIMA!
❤️
Donirali smo sredstva za terapije u inostranstvu za Konstantina Jankovića koji nedostatka kiseonika na porođaju ima dijagnozu Cerebralna paraliza infantilis spastica.

Konstantin nažalost kasni u psihomotronom razvoju i neophodan mu je nastavak terapija, a njegova samohrana majka nije u mogućnosti da radi zbog svakodnevnih obaveza prema Konstantinovom stanju.

Konstаntin pohađa OŠ Đorđe Natošević razreda na osnovu prava o inkluzivnom obrazovanju i učenik je četvrtog razreda. Prija mu kolektiv i deca ga rado prihvataju. Živi sa jednim roditeljem, a zbog njegovih celodnevnih terapija majka nije u mogućnosti da radi.

Konstantinu je neophodan nastavak terapija. U nekoliko navrata je boravio u “Centru za razvoj ljudskih potencijala” i radio po ABR metodi, metode po dr Masgutovoj, Therasuit metod i Medek Cuevs metod. Imao je tri operacije u Rusiji – fibrotomija po Ulizbatu, u septembru mesecu 2017. godine izvedena je i treća operacija, kao i tri transplatacije matičnim ćelijama.


Nadamo se da će Konstantin nakon terapija brzo napredovati, i želimo sve najbolje njemu i njegovoj mami u daljoj borbi!💪❤️

Leave your comment