KAPITEN FK VOŽDOVAC NOSIO KAPITENSKU TRAKU SA LOGOM ZAJEDNO ZA ŽIVOT!

Nakon što je FK Voždovac prvi u srpskom profesionalnom sportu donirao prostor na dresu i na svojim dresovima poneo logo Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, kapiten FK Voždovac napravio je još jedan sjajan gest.

Kapitenska traka - Zajedno za život
Kapitenska traka – Zajedno za životfoto: Promo

Na inicijativu Miloša Pavlovića napravljena je specijalna kapitenska traka koja na sebi ima logo Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ i FK Voždovac, a koju je on nosio u subotnjoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana u kojoj je Voždovac remizirao sa lučancima 1:1 i tako poslao poruku podrške ovoj Humanitarnoj organizaciji i deci koja se leče.

Miloš Pavlović
Miloš Pavlovićfoto: Promo

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ jedinstvena je humanitarna organizacija koja putem sportskih akcija sakuplja sredstva za lečenje obolele dece i za godinu dana postojanja već je pomogla u lečenju preko 30-oro dece sa preko četiri miliona dinara.

Više možete saznati na www.zajednozazivot.rs i najbrže pomoći slanjem humanitarne poruke sa kojom tekstualnom porukom na broj 8495 i tako donirati 100 dinara za pomoć pri lečenju obolele dece.

Leave your comment