KOŠARKAŠKA JAVNOST UDRUŽENA U POZIVU: „DANAS SVI U HALU SPORTOVA NA HUMANITARNI BASKET“

KOŠARKAŠKA JAVNOST UDRUŽENA U POZIVU: „DANAS SVI U HALU SPORTOVA NA HUMANITARNI BASKET“

 

Danas će se u Hali Sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu održati jedinstvena humanitarno-sportska akcija koju organizuje Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ i koja za cilj ima sakupljenje sredstava za pomoć pri lečenju dece.

Svi posetioci imaće prilike da danas od 18h u kultnoj Hali Sportova igraju basket „1 na 1“ sa poznatim košarkašima i tako postanu donatori Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže deci u procesu lečenja i koja sakuplja sredstva kroz organizaciju jedinstvenih sportskih događaja.

Učešće u ovoj akciji uzeli su naši proslavljeni košarkaši Igor Rakočević, Novica Veličković i Saša Pavlović, dok će se kao bonus igrači sa kojima posetioci mogu da odigraju basket pojaviti i naš poznati komentator Slobodan Šarenac i glumac iz aktuelnog bioskopskog hita „Južni vetar“, Miloš Petrović Trojpec.

Košarkaška javnost udružena je u mišljenju da ljubitelji košarke i humani ljudi danas moraju biti u Hali Sportova da bi ispratili ovu humanitarnu akciju, te su svoje javne pozive poslali košarkaški reprezentativci Miroslav Raduljica, Nikola Kalinić, Stefan Peno i Marko Simonović, kao i sportski novinari koji su asocijacija na košarku, Slobodan Šarenac i Edin Avdić.

https://www.youtube.com/watch?v=6zQw0gowq54 

https://www.youtube.com/watch?v=9PpnUDLfDKY 

https://www.youtube.com/watch?v=If0KcOTUr0Y 

https://www.youtube.com/watch?v=XZKB-US6a0k 

Svaki posetilac koji dođe danas u Halu Sportova na Novom Beogradu imaće prilike da, u zamenu za donaciju na licu mesta, odigra kratku partiju basketa od 2 poena sa nekim od proslavljenih košarkaša koji će učestvovati u akciji i tako pomogne Fond Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže oboleloj deci.

„Zajedno za život“ više od godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko pet miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna je od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama. Takođe je jedinstvena humanitarna organizacija koja je sportskog tipa I koja uz pomoć sportista I sportskih akcija I utakmica sakuplja sredstva za lečenje najmlađih. Humanitarni broj organizacije je 8495 I slanjem bilo koje tekstualne poruke na ovaj broj donira se 100 dinara u Fond za pomoć pri lečenju dece.

 

Leave your comment